Šaty, stejně jako koncept šatů.

Část potěšení z toho, že si moje vlastní šaty, že nejsem jen používat šaty, používám proces. Používám výběr tkaniny. (Tento víkend mé mladé dítě šlo se mnou do obchodu materiálu, stejně jako zvolil nějaký materiál pro mě Je to? DONE stejně jako používám cokoliv, co jsem zpíval na mém iPodu. Používám stehovací zařízení babičky svého manžela stejně jako přesně tak, jak věřím o její šití, když jsem šitím. Všechno, co jde do šatů. Je to terroir šaty, pokud budete.

I když se miší, co mám na sobě, vyberu si své oblečení, abych měl náročné backstory. Stejně jako, “zakoupil jsem toto tričko na Jim Smiley, když byl v New Orleans, než převedl do New Yorku.” Nebo “Tento kabát byl $ 13 v Nordstrom Rack!” Nebo “Moje sestra-in-law mu poskytl, stejně jako ona má nejlepší chuť!” Nebo “Byla to moje matka, použila to na vysoké škole.” Přesně tak, jak to dokázalo “zakoupil jsem ho z katalogu týmu J.” porovnat?

Ve skutečnosti, v některých případech cítím, že to není šaty tolik, jako je to koncept šatů. (V pořádku, cítím tuto metodu po celou dobu.) To je typ doručujícího k “Pokud vás neudělá radost, nenosím to” pravidlo – pokud neexistuje žádný koncept za šaty, neočekávejte to. Nechcete fast-food, montážní linku, montážní mcmansion oblečení, ne jen proto, že je to únavné, stejně jako bezduchý, stejně jako bla, protože za ním nejsou žádné koncepty. Nikdo se ho usmál, ani si to nepoužíval, stejně jako nikdo mimo televizní reklamy se usmějí o tom, že jste Whopper Jr.

Když máte dostatečnou psychickou energii vyvinutou do šatů, přesně to, jak to vypadá, může být menší než přesně, jak se cítí.

Toto je výňatek z dopisu:

Řekl jsem vám v posledním dopise, že jsem měl nové šaty, originální oslavu s nízkým krkem, stejně jako krátké rukávy, stejně jako vlak? Je bledě modrá, oříznuta šifonem přesné stejné barvy. Použil jsem to jen jednou, ale pak jsem cítil, že Solomon ve všech jeho slávě neměl být srovnáván se mnou! Každopádně, nikdy neměl šaty jako moje! …

Spisovatel dopisu? Helen keller. Kdo by samozřejmě měl bere mnohem větší radost v pojetí šaty než v jakémkoli typu racionálního hodnocení v zrcadle.

Takže, i když sešíte, zkuste rozvíjet nějaký proces do vlastního oblečení. Objevte regionální změny umístění, stejně jako vaše šaty upravené pro mnohem lépe fit. Vezměte si někoho, koho chcete, když půjdete nakupovat, stejně jako čas na opravdový rozhovor. nákup oblečení při cestování, takže můžete věřit, „Oh! Koupil jsem to v Baltimoru!“ (nebo Portland, nebo Albuquerque …) publikovat fotografii do svého blogu, stejně jako zpětná vazba žádosti, nebo jen vytrhnout katalogovou fotografii, stejně jako pásku do zrcadla pro toalety po dobu jednoho týdne. sami sebe v šatech, než si jej koupit. koho budete vidět? Co budeš dělat? Co budete se smíchem o? nastavit si obtížnost – můžete věřit použití něco deseti různých místech? S deseti různých lidí? Nebudu říkat, měli byste overthink každý $ 59 šaty z H & M, ale dobře naplánovaný večeře oslava je vždy lepší, než drive-thru jídlo. pokusit se mít mnohem probleskující strany, jakož i méně hamburgerů obaly plovoucí kolem auta.

Sdílet toto:
Cvrlikání
Facebook

Takhle:
Stejně jako načítání …

Příbuzný

Takže co? 10. prosince 2008With 143 komentářů
Mezinárodní oblečení Den šaty 2009 – Dnes! 29. října 2009With 83 komentářů
Linktastic Pátek: Užitečnost EdionMay 30, 2008With 41 komentářů

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post