Stirrup kalhoty

Už jste někdy mysleli na nošení třmenových kalhot? V této sezoně přebírají třmeny a legíny a zde je návod, jak je stylizovat. Vždy jsem byl fanouškem třmenů vzhledem k tomuto dětství. Vždycky jsem zjistil, že třmeny jsou fascinující kvůli popruhům, které chodí kolem nohou. Vyrůstal jsem, na sobě třmenové kalhoty nebo legíny, cítil jsem se jako balerína. Jako dospělý jsem mohl čekat, až tento vzhled znovu uvedu. O nošení a stylingových kalhotách je něco přitažlivého.
Začátek týdne v mém zábavném vzhledu „All Black Tairored“ a na míru na míru hubené třmenové kalhoty je prostě úžasné. Jsem velkým fanouškem kalhot s třmeny a tento je prudký a perfektně se hodí. Spároval jsem to s černým topem s detaily záď a můžete říct, že miluji detaily luku. Měl jsem na sobě tyto červenavé růžové lukové šaty (zde) a tyto šaty Kate Spade Bow Last Holiday (zde).
Co mám na sobě:
Kalhoty (zde, zde podobné) // Top (tady, bílá verze zde, mnohem více top zde) // taška (zde/béžová pár zde) // náušnice (zde, mnohem více zde) // rtěnka „Dámská dáma Dange ” (tady)
Nakupujte můj vzhled

< >

JavaScript je v tomto prohlížeči v současné době deaktivován. Opakujte jej pro zobrazení tohoto obsahu.

Můžete si také užívat:

Jak nosit džíny letos v létě

Nejlepší oblečení k nošení pro Valentýna…

Datum nočních nápadů doma vyzkoušet …

Co nosit do práce letos na podzim …

Získejte vědět.

Zaregistrujte se s vaší e -mailovou adresou a získejte zprávy a aktualizace.

jméno

jméno

jméno

jméno

Příjmení

Příjmení

Příjmení

Příjmení

emailová adresa

emailová adresa

emailová adresa

emailová adresa

předplatit

Děkujeme za předplacení!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Black to BlackBlack to Black

zastřelen Alexander Scott Harris Šaty: Byron Lars přes Anthropologie | Bunda: c/o Ann Taylor (také jako tento) | Náhrdelník: c/o Julie Vos (přichází v řadě různých variací kamenných barev a