Co nosit pro test na polygraf

Co nosíte pro test na polygrafii, zejména pokud je ve stejné budově jako HR? Návštěvník L zázraky:
Pomoc! Použil jsem pro nastavení, které potřebuje polygraf. Důl je uspořádán pro příští týden a mám SL Benfica Dres obavy z toho, co nosit. Je to ve stejné budově jako HR, stejně jako já nechápu, jestli budu mít pohovor. Obvykle bych měl na sobě servisní fit, ale moje záchvaty jsou spárovány s camisoly (kvůli stylu, 3/4 rukávů atd.) O tom mám obavy, protože není tam prsní popruh, na který jste připojeni? Jedná se o odborník a věřím, že používám sako, také jako kaštary a tmavý kašmírový skořápka, která v ideálním případě nebudu potit z nervů. Toto je můj oděv, který nosím do práce, když nemám soud, protože je to hodně pohodlné a stále vypadá hezky. Museli jste věřit problému s fyzickým pohodlím při rozhovoru a také výběru oblečení? O tom, co stojí za to, jsem byl informován, že polygraf bude dlouhý 90 minut.
Zajímavá otázka! Mluvili jsme přesně o tom, jak zůstat odborníkem na detektory kovů, a přesně o tom, jak nosit odznak ID se stylem, ale nikdy jsme se nezúčastnili polygrafických testů pro rozhovory s úkoly. Můj střevní instinkt právě tady mi říká: „Zavolejte a také se zeptejte“ (vždy možnost, dámy!) Avšak v situaci má s tím každý jednotlivec ve čtenáři zkušenosti, otevřu to stejně jako čtenáři. Pokračováním na internetu jsem objevil řadu podobných otázek, většinou od Guy, který se chystal absolvovat úřady zkoušky – zdá se, že závažná reakce je „obchodní příležitostná“ s méně závažnými odpověďmi od „kuřecího obleku“ po „pro váš polygraf Noste smoking. Pak jděte nahý na svůj PSYC Eftbance. “ Ha! Ha. OK.

AKTUALIZACE: Uvědomte si, že existuje zákon o zabezpečení pracovníků, protože jeden z komentátorů níže – mnoho osobních zaměstnavatelů nemusí potřebovat ani požadovat žádný typ pracovníka nebo žadatele o úkoly, aby provedl test detektoru lži.
To bylo řečeno – vidím, že je to jedna z těch časů, že je pro ženy opravdu těžší. Vyžadují přístup k vaší pokožce? Která kůže (tj. Kolem pasu/midriff)? jen vaše paže? Mám podezření, že tyto odpovědi se liší v závislosti na určitém typu stroje, takže bych znovu zavolal.
Kdybych musel jít slepými, šel bych používat něco odborníka, jakkoli je velmi přátelské k vrstvě-kalhoty nebo sukně, „pracovní nádrž s prací“ (nic tak pevného, ​​žádné podprsenky)-přesně jako The Shell, který si návštěvník představí – stejně jako tehdy svetr nebo sako.
Pokud jste typ, který používá velké množství pasových VfL Wolfsburg Dres spodních prádel (např. Spanxova vyšší síla, nebo typ camisole typu Yummie Tummie, které vyhladí jakýkoli typ žaludečních boule Testujte, co je možné zvednout tričko odpaliště pro nějakou část testu. Především – buďte pohodlní! Nechcete, aby vaše oblečení ovlivnilo váš výkon na test.
Aktualizace: Zde je několik našich preferovaných topů bez rukávů Kawasaki Frontale Dres pro práci …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post