Další obilklinline FARROW

Udělal jsem rozhodnutí, že pro Wintertime 2017-2018 Opravdu chci šaty jako zarostlé tříleté v a-line šatech, stejně jako jasné punčocháče, takže jsem udělal dvě a Mnoho více zralých frárows mi pomáhat s tímto cílem. Tady je jeden z nich:

Materiál je z německého prodejce etsy, který se zdá, že má skvělé nabídky, stejně jako skvělé nabídky tisku sweakshirting. Je to středně-hmotnost, stejně jako okouzlující, stejně jako měkký na vnitřní straně, ale už začínám si všimnout trochu bitem pilingu po extrémně bitovém opotřebení; Naštěstí je vzor tak hektický, že to schovává tak daleko.

Zde je lepší pohled na tkaninu, plus trochu úpravy výstřihu:

Rozhodl jsem se udělat kontrastní potrubí (jen rutinní Wright je) na předním kapesním švu, aby se ten Seamline POP:

Shoda tohoto švu je metoda mnohem jednodušší, pokud využíváte otazník, stejně jako vlasu nahoru od pouhých párců pod švem. Pak můžete zkontrolovat, aby se ujistil, že je to před odchodem, stejně jako šití celého předního švu pro skutečné.

Neudělal jsem výborný úkol, který se vypracuje lem, který se zabýval (je to včelky v části), nicméně s dvojitým jehelním šitím, stejně jako nerovnoměrný materiál, který jsem musel udělat, bylo oříznout přebytek, stejně jako to, co se ukázalo dobře :

Zde je zadní středový šev, kde můžete s největší pravděpodobností vidět malý kousek pilingu:

Řezal jsem velikost 10 v předchozích verzích, které jsem udělal, stejně jako v materiálech bez úseku byly trochu těsné v pacce; Pro tuto verzi jsem řezal 12 u ramene, zúžení 10 těsně nad kapesní linií, stejně jako to, že mi poskytlo přidanou jednoduchost, kterou jsem doufal. (Tento materiál má v podstatě žádný úsek, takže to skončil velkým testem dimenzování.)

Stejně tak učinil zrnovku v znětové verzi v černé mikině pletené nošení jako jumper, ale nejsem nesmírně potěšen udržet tuto verzi – materiál, který jsem objevil, je poněkud také lesklé, stejně jako Polyestery, stejně jako velmi Poprvé jsem ho použil, s šedou trička, stejně jako šedé legíny, cítil jsem se jako postulant v nákupu courrèges inspirované oblasti jeptišky. (Což není špatný pocit, být si jistý, nicméně nebyl opravdu estetický, který jsem šel.)

Jakmile máte rytmus dolů, je to směšně jednoduché, stejně jako rychlé šít, dokonce za předpokladu, že potrubí, zkreslení výstřihového čištění, vyměněním pro dvojitou jehlu atd. Nejtěžší část je objevování vhodně silných, stabilní pletenin! (Doporučení Vítejte!) Pokud jste méně netrpěliví, než já jsem velmi navrhnout buď nákup osobně, nebo objednání vzorník před spácháním; Mám pár kusů v mém skladu Ideální teď, když jsem si koupil také rashly, stejně jako nyní požadavek objevit alternativní vzory pro … Já budu dělat několik v tkaných materiálech (pravděpodobně flannel), ale ty pletené jsou tak pohodlné Mezihlédnout!

Sdílet toto:
Cvrlikání
Facebook

Takhle:
Stejně jako načítání …

Příbuzný

Nejlepší letadlo Dressoctober 29, 2017In “Erin_sewing”
Duro Juniorjuly 14, 2008
Může také skočit (er) 29. května, 2021in “pruhy”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post