Nejlepší zimní oděv k nošení nyní

< >

Nakupujte vzhled

I když dychtivě čekáme na jarní sezónu a počasí, nemůžeme odmítnout, že stále máme ještě několik týdnů z této úplně chladné zimy. Ano, nemůžu se dočkat ani na jaře, ale to neznamená, že teď nemůžu nosit své preferované sukně. I když je snadné záviset na vašich pohodlných teplácích a normální zimní uniformě, když venku zamrzne chladný, je v pořádku uvěřit mimo krabici a objevit nejlepší zimní oděv, který se nyní nosí, vrstvením vašich preferovaných přechodných kusů. Jedná se o kousky, které lze nyní použít v zimě i na jaře. Ten nejlepší zimní oděv, který můžete nosit nyní, může být kousky, které již vlastníte, ale stylizované jinak.
Ačkoli to může být odrazující nosit sukni v zimě, zde je nejlepší metoda, jak vrhnout tuto sukni, kterou máte ve svém šatníku, abyste vytvořili nejlepší zimní oblečení. Zimní oděv můžete udělat mnohem nejlepší nosit nyní tím, že si vezmete tradiční kusy, jako je turtleneck mikinu a spárujete ji s vaší možností sukně, kabátů a kolenních vysokých bot. Pokud se snažíte najít osvěžující metodu, jak nosit svůj zimní oděv od nynějška na jaře přímo tady.
Začněte s namontovaným svetrem. Turtleneck mikiny jsou vynikající pro vrstvení různých kusů. V tomto případě jsem to spároval s vrstvou béžové štěrbiny a také s neutrálním velkým kabátem.

< >

Najděte si zábavnou a speciální sukni, kterou ušetříte na nošení letos na jaře, a také ji spárujte s pleteným vrcholem. V tomto příspěvku používám tuto další příběhy zabalit midi sukni. Mezi další možnosti patří tato ekologická sukně Ganni. Barva je pro nejlepší zimní a jarní oděv, který se nyní nosí. Pokud se to týká použití sukně v zimě, přidejte pletené opotřebení pro ty dny mrazivých dnů a celkem ji kabátem a botami.

< >

Kolenní boty jsou vynikající metodou pro styl jakéhokoli typu MIDI i šortek během zimy. Nejen, že je to stylové, je to také způsob, jak udržet vaše nohy v teple. Je však volitelné přidat pevně, ale pro tento vzhled se rozhodnu vzdát se těsného pro pár kolenních bot.

< >

V neposlední řadě jsou však velké kabáty relaxační metodou, jak se udržet v teple i elegantní této zimě. S neutrálními páry se nemůžete pokazit. Pak znovu není nic špatného, ​​pokud se rozhodnete přidat pop kabátu, jak je vidět v mé sbírce kabátů v mém nedávném videu YouTube zde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post