Jsou tašky Crossbody Professional?

Jsou crossbody tašky profesionální? Můžete nosit jeden na servisní oběd nebo na síťovou akci? Návštěvník C zázraky …
Přemýšlela o profesionálně taška Crossbody? Jsem opotřebovaný z přinesení tuny tašek do práce (kufřík, pumpu, obědová taška, stejně jako kabelka) a také se snažím zmenšit kabelku. Přemýšlím o koupi perelské tašky Lo & Sons. Bylo by však divné používat Crossbody na servisní oběd nebo síťovou akci? Dík!
Taška Crossbody je nyní Yokohama F. Marinos Dres tak významná. Věřím, že jsou roztomilí, i když bych si ho sám nenosil (prsaté dívky, jsi se mnou?). Uvedl bych, že se jedná o situaci „You Do You“, stejně jako pokračujte a nosit ji, pokud chcete. Obzvláště věřím, že Crossbody je nový náramek – nejlepší pro popadnutí něčeho rychle, aby si utekl na oběd. (Na obrázku: Další populární možnost, Marc Jacobs Natasha, nabízený v Nordstromu za 108-398 $. Vizualizovaná kožená taška je 365 $.)
Ale – vždy existuje, ale není tam? – Mohu vás upozornit ve dvou možných pozdravech, které mohou vyvolat nepříznivý úsudek o vaší profesionalitě.

Za prvé: Pokud se jedná o síťovou událost nebo servisní oběd, opravdu vyžadujete jakýkoli typ tašky? Mnoho sítí, na které jsem byl, lidé vykopali své tašky, stejně jako kabáty a putovali po místnosti, Pursefree. (To je jeden z důvodů, proč jsem vždy cítil, že sako s kapsami byl pro síťovou událost bez přemýšlení-místo pro váš mobilní telefon a servisní karty!) Viděl jsem několik žen, které se potulovaly s jejich taškami, Stejně jako obvykle byli dvou typů: a) typ člověka, který má omg-tak důležitou tašku, kterou je neuvěřitelně potěšena předváděním, nebo b) typ člověka, který odmítá záviset na Coatcheck / Other Guests Stejně tak trvá na tom, že si s sebou přiveďte tašku. Přinejmenším bych vás motivoval k posouzení prostoru, abyste zjistili, zda s sebou jiné ženy přinášejí své tašky, nebo zda existuje možnost Coatcheck. Pokud jste opravdu nervózní, můžete s sebou namísto celé peněženky přinést jednu kreditní skóre a také si nechat kreditní skóre v kapse.

Za druhé, stejně jako to je opravdu jen bod, jak přesně pronikají Juventus Dres módní vzory konvenční pracoviště: starší kolegové se specifickými mohou spojit s taškou Crossbody jako příležitostné nebo dokonce turistické. Toto vnímání může být posíleno, pokud se v něm často zakořeníte a taháte věci i ven. Předpokládám tedy, že je to můj další bod: Pochopte typu člověka, který tam bude (např. Je to událost mladých odborníků?), A také s kým chcete navázat napojení.
Dámy, jaké jsou vaše myšlenky na tašky Crossbody pro práci a na pracovní akce? Jaké jsou vaše preferované tašky Crossbody Ideální?
—————
N.B. Tyto hmotné články mají být zdrojem komentáře sousedství k konkrétnímu tématu, s nimiž mohou návštěvníci hledat, aniž by museli prosadit velké množství nesouvisejících komentářů. Sanfrecce Hiroshima Dres Ačkoliv program, i když z programu velmi vážíme všechny komentáře našich čtenářů, požádáme vás, abyste si prosím ponechali své komentáře k tématu; ThreadJacks bude smazáno podle našeho výhradního uvážení a pohodlí. Poděkujte vám za pochopení!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post